canlı destek

LABORATUVAR HAYVANLARINDA UYGULAMALI STEREOTAKSİK GİRİŞİM KURSU

17-18 Eylül 2022

Merkezimizde 17-18 Eylül 2022 tarihleri arasında LABORATUVAR HAYVANLARINDA UYGULAMALI STEREOTAKSİK GİRİŞİM Kursu düzenlenecektir. Başvuru yapacak kişilerin Deney Hayvanları Kullanım Sertifikasının bulunması ve ön başvuru formu ile birlikte örneğinin gönderilmesi gerekmektedir. Kursa katılabilmek için aşağıda verilen Ön Başvuru Formunu eksiksiz doldurarak egehaymer@gmail.com  adresine göndermeniz gerekmektedir.  kurs ücreti 3000 TL ’dır.

Ön başvurular elektronik ortamda değerlendirmeye alınacaktır. Kontenjan 12 kişi ile sınırlıdır. Ön Başvuru formunu lütfen eksiksiz doldurunuz.

Not: Sayın ilgili, kursa kesin kayıt yaptırdıktan sonra ödenen kurs bedeli sonraki kurs dönemine aktarılamaz ve hiçbir şekilde iade edilemez.

Ege Üniversitesi

EGE ÜNİVERSİTESİ